Veronika Rauch giver 3 træningstips

Veronika Rauch

Træningstip 1

Det er essentielt for mig, at jeg som rytter lærer og er i stand til at tage udgangspunkt i hver enkelte hest og respektere dennes individualitet. Det er grundlaget for at kunne opnå̊ det bedst mulige resultat som ekvipage og ikke mindst imødekomme hestens behov for tryghed og velvære.

Træningstip 2

For mig er det vigtig at jeg sætter et mål for min træning med hesten. Det hjælper mig med at holde fokus, så jeg ikke arbejder med for mange udfordringer på en gang. Ofte vil jeg øve for mange ting på en gang og dette fører hurtig til, at jeg glemmer hvad mit mål med træningen var. Det gør det svært at evaluere på, om hesten og jeg er på vej til at opnå mit mål.

Træningstip 3

Jeg vil gerne have at min hest lærer at løse de udfordringer, jeg stiller den, så den ikke bliver utryg og usikker ved nye øvelser. Derfor giver jeg hesten tid og ro til at lære nye ting og roser, så snart hesten begynder “at tænke” i den rigtige retning. Selvom øvelsen ikke er perfekt, skal den have en positiv tilbagemelding af mig, så den ved at den er på vej.

 

Hermed kan jeg opmuntre hesten til at forsøge at løse de opgaver, jeg som rytter stiller – i stedet for at løbe fra kravene.

 

Af: Veronika Rauch

Foto: Frida Hanghøj Eriksen

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top