Om magasinet

E-Magasinet Islandsk Hest i en rivende udvikling

Siden november 2015 har e-magasinet Islandsk Hest være ejet af BJ Media. Det har været to fantastiske år med mange nye læsere og nye tiltag. Vi glæder os meget til at fortsætte med endnu flere nye, spændende, udbytterige tiltag for både læsere og annoncører i 2020.

Med professionel pionerånd

Vi er allesammen ihærdige islænderryttere på alle niveauer. Vi er vant til at arbejde professionelt med medier og kommunikation og glæder os meget til at bringe magasinet ud til endnu flere læsere.

Mange abonnenter og endnu flere læsere

E-magasinet har mange abonnenter som er hurtigt stigende og en endnu større trofast læserskare. Faste abonnenter vil i første omgang modtage ugentlige, værdifulde nyhedsmails med informationer om event, gode historier og andet relevant stof. Her er nu mulighed for eksklusiv bannerannoncering direkte til en købestærk målgruppe.

Vi planlægger nye initiativer for at synliggøre E-Magasinet maksimalt på de sociale medier.

Gratis 24/7 Magasin

E-Magasinet Islandsk Hest udkommer hver anden måned i 2020. Magasinet kan læses 24/7, 365 dage om året og så er det gratis.

E-Magasinet Islandsk Hest er DK’s største online magasin til ejere af Islandske Heste

Vi håber meget, at du, som annoncør vil støtte op omkring magasinet og dermed til gengæld kunne nå ud til denne meget store målgruppe (Der er ca. 29.000 Islandske Heste i Danmark)

Er du en god skribent og vil være med på holdet hører vi meget gerne fra dig.

Send gerne en god, sjov, gribende, lærerig historie eller blot et par ord og et billede f.eks. fra stævnepladsen så bringer vi det meget gerne i magasinet.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Britt Søby på tlf. 2789 5471.

God læselyst

Britt Søby