Tina Bjerregaard overtager EquiLink

Blogindlæg - Equilink

Mere networking. Mere vidensdeling. Events og indlæg. Fællesskab og oplevelser. Hestesportens officielle branchenetværk EquiLink er overgået til Tina Bjerregaard, der glæder sig til at videreudvikle EquiLink på tværs af discipliner, virksomheder, foreninger og aktører i dansk hestesport

Dansk hestesport kan glæde sig til nye takter i netværket EquiLink. EquiLink blev stiftet af Linn Radsted i 2014, og i 2020 opkøbt af VM Herning 2022 ApS, der ultimo 2022 har givet tøjlerne videre til Tina Bjerregaard (47), direktør i det nystiftede Equilink Aps.

Målsætningen med EquiLink netværket har fra begyndelsen været at skabe et forum for udvikling, networking og vidensdeling på tværs af discipliner, organisationer og aktører i hestebranchen, og det vil der fortsat blive holdt fast i.

Det nye Equilink

Tina Bjerregaards vision for det NYE EquiLink er fortsat vægtning af solidt netværk og vidensdeling til fordel for branchen og den enkelte virksomhed, samt forskellige tilbud om udvalgte services for netværkets medlemmer.

”Jeg overtager Equilink baseret på min interesse for at bidrage til fornyelse og udvikling, og for at skabe events og relationer på tværs i branchen. Jeg glæder mig til at få program og nye aktiviteter for 2023 på plads, og fortsætte med at udvikle og udbygge netværks- aktiviteterne, så de favner branchens behov for sparring og vidensdeling”, siger Tina Bjerregaard, der glæder sig meget til arbejdet med det NYE EquiLink koncept.

Tina Bjerregaard har været medlem i EquiLink de sidste 4 år, og er selv virksomhedsejer i hestebranchen på 22. år – bl.a. med en webshop. Tina Bjerregaard har en bred og mangeårig erfaring og uddannelse indenfor både virksomhedsledelse, professionelt hestehold og træning af heste, samt facilitering af netværk, møder, kurser og events. Så EquiLink-netværkets medlemmer og aktiviteter er fortsat i trygge hænder.

Blogindlæg - Equilink

Udover mere networking, flere events og indlæg er det planen at det NYE Equilink også vil tilbyde sine medlemmer udvalgte serviceydelser, indenfor eksempelvis events, businessmanagement, projektledelse, PR og branding. Desuden er det planen, at der vil være et antal gæstepladser ved hvert arrangement, for at sikre et levende og dynamisk netværk i fortsat udvikling.

Fællesskab er vigtig i EquiLink, og der lægges op til at medlemmerne kan mødes både on- og offline, i lukket Facebook-gruppe og til hyggelige sociale arrangementer.

De nye netværksaktiviteter markeres med nytårskur – et online Equilink Kick-off event for netværkets tidligere, nuværende og kommende medlemmer d. 31. januar kl. 19. 

Tilmelding til Equilinks nytårskur og KickOff 2023 sker via equilink.dk, hvorefter link fremsendes via email. Det er også muligt at tilmelde sig interesselisten for medlemskab i Equilink allerede nu. Det sker via Equilink.dk/tilmelding/

 

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top