SÅ ER DET NU

Icehorse Festival 2024

KLAR TIL ICEHORSE FESTIVAL

For femte gang indtager heste og ryttere i verdensklasse den store scene ved Icehorse Festival i Herning Messecenter i weekenden d. 4.-7. april 2024.

Verdens største indendørs WRL-stævne for islandsheste, hvor mere end 300 ryttere fra ind- og udland konkurrerer i sport A- og sport B- klasser.

 

I udstillingsområdet finder du alt, hvad et hesteelskerhjerte kan begære af udstyr til din hest og dig.

 

Udstillerområde

 

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse, hvor der desuden oplyses følgende:

På banen kan du – udover verdensklasse ridt i sportsklasserne – også opleve imponerende hingste i line-up og blive mødt af suset fra banen, når Futurity klasserne for unge talenter afvikles.

Du kan få en masse ny viden med hjem fra DI Talks, som er inkluderet i billetten.

Det bliver en weekend fuld af spænding, store oplevelser, inspiration, shopping og heste, heste, heste – så kom og nyd hvert sekund!

Torsdag og fredag afvikles de indledende runder, og lørdag og søndag byder på spændende finaler.

Nye tiltag omkring hestenes velfærd 

Arrangørerne Lone Bertelsen, Stine Sandahl og Rasmus Møller Jensen glæder sig meget til at slå dørene op – og i år er der øget fokus på hestevelfærd. Det gælder både under afviklingen af sportsklasserne, under shows og i staldene. Arrangørerne opfordrer til, at hestene får ro i staldene. Det betyder, at det i ydertidspunkterne morgen og aften kun er rytterne og hjælpere med specifikke ærinder, der færdes i staldene. Publikum er velkomne i dagtimerne, men under hensyntagen til hestene.

Stemningen i arenaen skal selvfølgelig kunne mærkes, men lydniveauet holdes under den nye fastsatte grænse i FEIFs retningslinjer og i samarbejde med hoveddommeren.

Generelt vægter Icehorse Festival hestevelfærden højt og tager naturligvis reglement og opfordringer til øget hestevelfærd alvorligt. Festivalen deltager også i Dansk Islandshesteforenings projekt omkring udvidet udstyrskontrol. Der vil være hundrede procent udstyrskontrol i alle klasser og shows.

Glæd dig til et overflødighedshorn af skønne oplevelser for islandsheste-elskere. Klasserne afvikles fra tidlig morgen kl. 8 til sen aften kl. 22 med kendte ekvipager, men også nye, kommende stjerner, der skal på banen.

Stort eksklusivt trykt magasin

Se program, hingste og læs alle de spændende artikler – blandt andet med nogle af deltagerne – i eMagasinets Islandsk Hests flotte trykte Icehorse Magasin, som kan købes ved indgangen – for kun 50 kr.

Her kan du se deltagerliste, som løbende vil blive opdateret: https://www.sporti.dk/event/activity.php?id=10341

KØB DIN BILLET HER:  https://www.sporti.dk/ticket.php?e=115

Vi glæder os til en hestefest i Herning.

Af Helle Skram de Fries

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top