Persondatapolitik

Ved at benytte www.islandskhest.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende datapolitik. Islandskhest.com respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte Islandskhest.com.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identi cere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og e ernavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Almindeligvis kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller dele personlige oplysninger med os.

www.islandskhest.com har dog brug for nogle personoplysninger for at kunne handle med dig og levere ma- gasiner, nyheder og andre tjenester til dig.

www.islandskhest.com indsamler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto eller giver kontooplysninger til os, med henblik på at benytte visse ydelser.
  • Ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse.
  • Foretager en betaling i forbindelse med køb.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • I øvrigt deler personoplysninger med os via hjemmesiden.

www.islandskhest.com indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du e erspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger www.islandskhest.com via Google Analytics. www.islandskhest.com indsamler ikke per- sonhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

www.islandskhest.com opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

www.islandskhest.com anvender ISSUU.com Analytics og MailChimp Analytics til tra kmåling og besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

dresser til Google Analytics.