Nærvær med din hest – Læg mobilen væk og fordyb dig i øjeblikket

I en travl verden, hvor teknologien fylder stadig mere af vores tid, kan vi nogle gange glemme at træde ud af den digitale boble. Som hesteejer har du oplagt mulighed for at fordybe dig i øjeblikket og styrke båndet mellem dig og din elskede hest. Læg mobilen væk på din næste ridetur og nyd nærværet og samværet med din hest.

Nærvær og forbindelse

Vores heste er følsomme dyr, der opfanger selv de mindste signaler fra os. Hvis vi er optagede af vores mobiltelefoner på rideturen, fornemmer vi ikke hestens bevægelser og dens vejrtrækning. Når vi er til stede i sadlen – eller fra jorden – er det meget nemmere at læse hesten. Det giver en dybere tillid og forbindelse mellem til vores heste.

Sikkerhed frem for alt

Ridning er jo heller ikke ufarligt. Så for din egen og hestens sikkerhed er det også en god ide ikke at spilde opmærksomhed på en mobil. Du kan risikere at gå glip af eventuelle advarselssignaler fra hesten.

Væk med mobilen

Når du lægger mobilen væk, kan du på en skovtur bedre nyde natur omkring dig. Jeg føler selv nogle gange, at det er ren terapi, der får mig til at koble fra og bare nyde samværet med min hest.

blogindlæg - lad mobilen blive hjemme på rideturen

Samtidig synes jeg også, det styrker det bånd, man har med sin hest.

Jeg kan varmt anbefale at gøre det til en vane, at man nogle gange lægger mobilen væk og holder fokus på hesten. Så får man meget mere ud af samværet med hesten.

Prøv det næste gang, du rider en tur. Det kan være stærkt vanedannende.

Del gerne med dine hestevenner.

Af Britt Søby

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top