Mød manden bag LumenLight Horse

Blogindlæg -Manden bag LumenLight Horse

Det var meget vigtigt , at serien prismæssigt skulle komme slutbrugeren til gode, så alle ville have økonomi til at behandle deres egen hest

Infrarødt lys heler, forebygger og giver velvære

Peter Aaløse står med sit firma LumenLight Horse bag en serie af produkter, som ved hjælp af infrarødt lys accelerer den normale heling og genopbygning af væv hos heste, mennesker, hunde og katte. Produkterne fungerer også som effektiv behandling til kroniske skader, smerter samt inflammatoriske tilstande i kroppen

Ideen til LumenLight Horse-produkterne opstod, da Peter Aaløse og hans hustru stod med en ung hest, som desværre havde fået beskadiget nerver i hals og ryg pga. en sadel, der ikke passede den.

Med udgangspunkt i hans virksomhed LumenLight, der laver LED-belysning til indendørs og udendørs brug, besluttede Peter sig for at producerer et produkt, som kunne afhjælpe den slags problem.

Infrarødt lys er jo ikke noget nyt og har været i brug til behandling i mange år, dog ikke så udbredt til heste. Så efter at have afsøgt markedet for behov, priser og kvalitet, begyndte udviklingen af en serie, som både ville være kvalitetsmæssig og prismæssig perfekt til markedet. Samtidig var det vigtigt , at serien prismæssigt skulle komme slutbrugeren til gode, så alle ville have økonomi til at behandle deres egen hest. Derfor er det også LumenLight Horse klare strategi, at produkterne købes direkte hos LumenLight Horse og ikke hos en forhandler.

Blogindlæg - Infrarødt lys til hest

Det effektive, røde lys

LumenLight Horse-produkterne anvender rødt lys i to forskellige bølgelængder, som behandler i op til 150 mm dybde. Bølgelængden på 850 Nm (Newtonmeter) er den mest dybdegående behandlingsform, hvor infrarødt lys indvirker på celleniveau. Lyset øger dannelsen af nye kapillærer (de mindste blodkar i kroppen), hvilket gør, at helingsprocessen fremskyndes med op til 45%. Ved 660 Nm giver lyset varme og øger blodcirkulationen, hvorfor det øger velvære hos hesten. Collagen, der er en af kroppens vigtigste byggesten, bliver desuden stimuleret, hvilket bevirker, at sår og beskadiget væv heler hurtigere.

Blogindlæg - LumenLight Horse lys

 

Behandl alle områder af hesten

Med en pad, der måler 60×60 cm, kan man behandle store områder af hesten med infrarødt lys, og ved hjælp af velcrobånd er der mulighed for at sætte flere pads sammen og dermed dække større områder. En anden mulighed er at behandle mindre eller svært tilgængelige områder med en lyspen. Ligeledes fås en model, der er fremragende til at sætte på hestens hove eller ben. De tre modeller gør det muligt at behandle alt fra seneskader, hovbylder, muskelskader, sår, inflammation og meget mere. Med fem minutters behandling inden og efter rideturen kan det infrarøde lys også bruges forebyggende eller til restitution. Lyset kan bruges på hele kroppen bortset fra øjnene. Med bare fem minutter behandling opnår man maksimal effekt.

Testet, godkendt og ombytningsgaranti

Alle produkterne fra LumenLight Horse er videnskabeligt testede hos Danmarks Tekniske Universitet (DTU), og de er CE- og FDA godkendte. Der er desuden to års fuld ombytningsgaranti, hvilket betyder, at hvis produktet er defekt, så får man tilsendt et nyt – såfremt omstændighederne omkring brug og opbevaring er overholdt. På den måde undgår man at stå med en skadet hest og et produkt, man ikke kan bruge, fordi det skal sendes til reparation.

LumenLight Horse anvender powerbanks, som forsyningskilde. Det er smart, for så kan man selv købe ekstra batterier, uden det bliver dyrt.

Se alle produkterne her https://www.lumenlighthorse.dk

Advertorial

Af Britt Søby

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top