Islandske heste svarer på dine emails

Outhorse your email

Kender du også til problemet med en fyldt indbakke og emails, der kræver konstant svar? Nu træder specielt trænede islandske heste til med hjælp.

Heste har tjent mennesker i tusindvis af år, og de har hjulpet os i mange svære situationer. På Island har en lille gruppe heste fået en ny opgave, som fuldt ud lever op til de krav der stilles vor tids digitale verden

En pause uden forstyrrelser

Visit Iceland har lavet en særlig OutHorse Your Email-tjeneste , som er designet til at hjælpe rejsende på øen med at slukke for telefonen og få en rolig pause uden forstyrrelser. Hestenes hove taler din sag.

En undersøgelse foretaget af Visit Iceland viste, at 41 % af de besøgende til øen tjekker emails i forbindelse med arbejde, op til fire gange om dagen, mens de er på ferie, mens 14 % tjekker dem endnu mere.

Turistorganisationen opfordrer turister til at afbryde forbindelsen. I stedet bør de nyde deres ferie på Island. Det blev starten på deres finurlige ”OutHorse Your Email-tjeneste”. Den bliver hyldet som verdens første e-mail-svarsystem, bemandet med heste.

Der blev fremstillet et kæmpe tastatur i hestestørrelse. Her har rigtige islandske heste travet nogle meget præcise og menigsfydte svar ud som arbejdsmails.

Din chef vil ikke kunne se forskel

“Intet ødelægger din ferie som arbejde. Heldigvis har Island skabt den perfekte løsning,” hedder det i reklamevideoen. “En revolutionerende tjeneste, hvor islandske heste skriver rigtige svar uden for kontoret, så du kan slappe af.

“De er specielt trænet i virksomheds buzzwords. Din chef vil aldrig kende forskellen. “Outhorse” din indbakke og frigør din ferie.

Lederen af Visit Iceland, Sigríður Dögg Guðmundsdóttir, sagde, at nationen ønsker, at besøgende fuldt ud skal opleve landets betagende miljø og unikke kultur.

Han håber, at verdens første service, udbudt af heste, vil tilskynde folk til at slukke telefonen, og nyde en velfortjent tid uden afbrydelser.

Kilde: Visit Iceland

Af: Merete Haahr

Se hvordan hestene lærte at skive emails

 

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top