Hold styr på dine heste med HorseDay appen

HorseDay app

Hvis du har en eller flere heste, ved du hvor besværligt, det kan være at huske det hele, men nu er findes app ved navn HorseDay, der kan kan hjælpe hukommelsen.

Om det nu er spørgsmålet om hvordan det går med træningen, hvornår hesten blev vaccineret, hvilken størrelse sko brugte smeden, og hvad var det nu, dyrlægen sagde ved sidste besøg.

Alt dette og meget mere kan du få hjælp til med appen HorseDay.

Alle informationer på et sted

Her kan du samle informationer, der giver dig overblik over træning, pasning og hestens resultater.

Du kan desuden samle dine billeder og notater, som du let kan dele med andre.

På verdensplan er der omkring 300.000 ryttere, ejere og andre entusiaster af islandske heste.

Derfor indsamles der hver dag en masse data i forbindelse med træning og pleje af hesten.

Det kan være information om hestens fremskridt, motion, træning, pleje og sundhed. HorseDay samler alle disse informationer i en enkelt app. Det danner en form for digital dagbog kun for Islandske heste.

HorseDay har mange gode funktioner

HorseDay appen tilbyder en masse gavnlige funktioner, der hjælper med at optimere og forenkle pasning og træning af hesten.

Du kan analysere dine træningsrutiner, oprette personlige mål, holde øje med dine træningsruter ved hjælp af den indbyggede GPS.

På denne måde kan du spore dine fremskridt, og tilrettelægge træningen efter dine og hestens behov.

Sundhed og behandlinger kan noteres i HorseDay Appen

Du kan notere alle relevante oplysninger vedrørende sko, som f.eks. skostørrelse, længde på hovene og aftaler med smeden. Desuden kan du opbevare alle sundhedsmæssige oplysninger om hesten, behandlinger og dyrlægens seneste anvisninger.På opslagstavlen kan du uploade billeder og videoer og skrive dine egne notater, og dele det med andre.

Worldfengur lige ved hånden

Du kan også bruge appen til at logge ind på World Fengur. Med et enkelt klik kan få overblik over alle dine heste. Med HorseDay appen har du al den information, du har brug for lige ved hånden. Det er hensigten, at jo flere brugere, der er af HorseDay, jo større og mere positiv effekt vil det have på horsemanship og arbejdet med islandske heste.

Hólmfríður Sveinsdóttir, rektor for University of Hólum, og Oddur Ólafsson, leder af HorseDay mener, at det er glædeligt, når moderne tider møder den gamle kerne af islandsk hestekunst på en ny og teknisk måde.

“Jeg tror på, at vi på denne måde vil være i stand til at opbygge interessen for den islandske hest yderligere,” siger Hólmfríður.

Appen indgår i hestevidenskabelig undervisning

Forsknings- og uddannelsesinstituttet Háskólinn á Hólum på Island, har en lang og prestigefyldt historie. Nu har universitetet indgået et formelt samarbejde med folkene bag HorseDay appen om at videreudvikle og bruge HorseDay til træning og undervisning på universitetets hestevidenskabelige afdeling. Det vil danne grundlaget for at styrke forsknings- og udviklingsprojekter på skolen.

Appen er indtil videre gratis, og du kan downloade den fra Appstore eller Google Play.

Af Merete Haahr

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top