Agria Icelandic power debuterer ved Jönköping Horse Show

Der har netop været premiere på Agria Icelandic Power ved Jönköping Horse Show.

Arrangementet havde en ungdomsklasse samt en almindelige firgang- og en tøltklasse. Der var også en clinic med den mangedobbelte verdensmester Magnús Skúlason med fokus på bæredygtig træning af islandske heste. Han viste sin egen avl både fra jorden og hesteryg. Islandske hesteryttere, men også spring- og dressurryttere fik mange gode tips og en masse viden fra dagen.

Et af målene med at introducere dette nye hestearrangement i Sverige var at tiltrække endnu flere interesserede til islændersporten.

Blogindlæg stævne islandske heste

Stævneleder Rebecca Jónasson er meget tilfreds med premieren.

“Det har virkelig været super sjovt for vores ryttere og heste at vise sig frem her.Vi har haft et stort ret publikum, og jeg synes, at både dommere og foredragsholdere har gjort et fantastisk stykke arbejde for at få alle med og forklare de forskellige momenter i konkurrenceklasserne. Man kan se på snakken rundt i hallerne, at der er mange, der begynder at få øjnene op for den islandske hestesport. Mange er kommet frem, har været nysgerrige og spurgt både mig og rytterne om sporten, siger Rebecca Jónasson.

 

Se mere her https://www.horseshow.se

Af Shaila Ann Sigsgaard

Vil du modtage eMagasinet
Islandsk Hest
direkte i din indbakke til
0 kr?

Book din annonce har
Equipagefys
Karlslund ridning

Læs også

Hvis du synes denne artikel var interessant, så kan du måske også lide nedenstående artikler:

Go to Top